349

Δημιουργήστε ένα πλαίσιο κειμένου στην επάνω αριστερή γωνία της σελίδας.

350

Διαγράψτε το κενό πλαίσιο κειμένου.

351

Μετακινήστε το κενό πλαίσιο κειμένου στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας, χωρίς να αλλάξετε το μέγεθός του

352

Εφαρμόστε στο κενό πλαίσιο κειμένου στυλ σκιάς Διαγώνια επάνω αριστερά με προοπτική

353

Συνδέστε τα δύο αριστερά πλαίσια κειμένου ούτως ώστε το κείμενο να ρέει από το επάνω στο κάτω.

354

Σχεδιάστε άλλο ένα ορθογώνιο παραλληλόγραμμο στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας.

355

Μεταφέρετε το ορθογώνιο παραλληλόγραμμο σε πρώτο πλάνο.

356

Ομαδοποιήστε τον κύκλο και το ορθογώνιο παραλληλόγραμμο.

357

Καταργήστε την ομαδοποίηση ανάμεσα στην λεπτή γραμμή και το βέλος.

418

Προσθέστε, στο σχέδιο που εμφανίζεται κάτω και δεξιά, ένα παραλληλόγραμμο ούτως ώστε να μοιάζει με το σχέδιο που εμφανίζεται επάνω και αριστερά. Στη συνέχεια ομαδοποιήστε τα τρία σχήματα. Μετά, στο σχέδιο που εμφανίζεται επάνω και αριστερά, καταργήστε την ομαδοποίηση και εφαρμόστε στο παραλληλόγραμμο το μοτίβο πλεκτό.

419

Δημιουργήστε ένα πλαίσιο κειμένου με διαστάσεις 9,15 εκατοστών σε ύψος και 2,1 εκατοστών σε πλάτος. Εφαρμόστε σε αυτό χρώμα γεμίσματος RGB (240,134,128)

420

Στο πλαίσιο, αλλάξτε το ύψος σε τρία (3) εκατοστά και το πλάτος σε πέντε (5). Στη συνέχεια εφαρμόστε σε αυτό τα προκαθορισμένα χρώματα ανοιχτή διαβάθμιση έμφαση 6 και κατεύθυνση γραμμικό δεξιά.

468

Στην εικόνα του εγγράφου, εφαρμόστε γραμμή περιγράμματος χρώματος πράσινο.

623

Συνδέστε το αριστερό πλαίσιο κειμένου με το δεξιό πλαίσιο κειμένου. Στη συνέχεια, αφαιρέστε από τα πλαίσια τα περιγράμματα και εφαρμόστε γέμισμα υφής ψάθας.

624

Αριστερά από την εικόνα του TEST4U εισάγετε ένα οδοντωτό δεξιό βέλος (), το οποίο θα δείχνει προς την εικόνα του TEST4U. Μέσα στο βέλος εισάγετε το κείμενο: TEST4U με γραμματοσειρά Arial, μεγέθους 12 στιγμών και στοίχιση στο κέντρο. Στη συνέχεια μορφοποιήστε το βέλος ως εξής:

χρώμα γεμίσματος: μπλε

περίγραμμα: συμπαγής γραμμή πάχους 3 στιγμών

625

Φροντίστε το κείμενο της οθόνης να εμφανίζεται πίσω από το κείμενο σε όλες τις σελίδες (ακόμη και σε αυτές που θα εισάγουμε στο μέλλον). Η θέση δεν έχει καμία σημασία. Στη συνέχεια αποθηκεύστε το ως πρότυπο με όνομα Αναφορά στον φάκελο IL-ates της επιφάνειας εργασίας.

626

Στο σχήμα της οθόνης προσθέστε ένα μπλε τετράγωνο. Να είναι ένα επίπεδο πάνω από τον κύκλο και ένα επίπεδο κάτω από το τρίγωνο. Στη συνέχεια ομαδοποιήστε τα αντικείμενα.

627

Φροντίστε το πλαίσιο κειμένου να έχει διαστάσεις 7,92 εκ. σε ύψος και 4,22 εκ. σε πλάτος.

Στη συνέχεια εφαρμόστε γέμισμα με διαβαθμίσεις με χρώματα ανοιχτό μπλε και ανοιχτό πράσινο. Φροντίστε ο τύπος σκίασης να είναι γραμμικός και η κατεύθυνση κάθετη ή οριζόντια

628

Φροντίστε το κείμενο, να αναδιπλώνεται τετράγωνα γύρω από το αριστερό και δεξιό τμήμα της εικόνας του TEST4U .

629

Δημιουργήστε ένα καλλιτεχνικό κείμενο (wordart) με κείμενο Αρχείο και φροντίστε να εμφανίζεται πίσω από το κείμενο σε όλες τις σελίδες (ακόμη και σε αυτές που θα εισάγουμε στο μέλλον). Η θέση δεν έχει καμία σημασία. Στη συνέχεια αποθηκεύστε το ως πρότυπο με όνομα Αναφορά στον φάκελο IL-ates της επιφάνειας εργασίας.

630

Προσθέτε δύο μαύρες ρόδες στο αυτοκίνητο της εικόνας. Οι ρόδες να είναι στρογγυλές. Στη συνέχεια ομαδοποιήστε τα αντικείμενα και φροντίστε να εμφανίζονται πίσω από το κείμενο. Σημείωση: Οι ρόδες δεν πρέπει απαραιτήτως να έχουν το ίδιο μέγεθος.

631

Φροντίστε ώστε το κείμενο να ρέει από το αριστερό στο δεξιό πλαίσιο κειμένου. Στη συνέχεια μορφοποιήστε τα δύο πλαίσια ως εξής:

εφέ γεμίσματος: υφή παπύρου

περίγραμμα: 4 στιγμές

633

Διαγράψτε την επικεφαλίδα Συνθέτες στο ενσωματωμένο αντικείμενο και πληκτρολογήστε Ρεμπέτες.

Στη συνέχεια εισάγετε μια νέα στήλη αριστερά της στήλης Β (Επώνυμο) με επικεφαλίδα Τόπος Γέννησης.

634

Φροντίστε η εικόνα του εγγράφου να εμφανίζεται πίσω από το κείμενο σε όλες τις σελίδες του εγγράφου (ακόμη και σε αυτές που θα προσθέσουμε στο μέλλον). Στη συνέχεια επισυνάψτε το σχόλιο Η INFOlearn δημιούργησε το TEST4U στην φράση Και είμαστε ακόμη στην αρχή που βρίσκεται στο τέλος του κειμένου.

635

Συνδέστε τα δύο πλαίσια κειμένου έτσι ώστε στο δεξιό πλαίσιο να εμφανίζεται το υπόλοιπο κείμενο του αριστερού.

Στη συνέχεια δημιουργήστε ένα πλαίσιο κειμένου το οποίο θα περιέχει το κείμενο Και είμαστε ακόμη στην αρχή και μετακινήστε το κάτω από το δεξιό πλαίσιο κειμένου.