245

Προετοιμάστε το παρόν έγγραφο ως φόρμα επιστολών.

246

Δημιουργήστε ένα αρχείο προέλευσης δεδομένων με τα παρακάτω πεδία:

Όνομα, Επώνυμο, Προσφώνηση

στη συνέχεια προσθέστε τις παρακάτω εγγραφές:

ΌνομαΕπώνυμοΠροσφώνηση
ΘεόδωροςΤζούναςΤζούνα
ΑντώνιοςΛαμπρόπουλοςΛαμπρόπουλε
ΝικήταςΓουτούδηςΓουτούδη

Τέλος αποθηκεύστε το αρχείο προέλευσης δεδομένων με όνομα συνεργάτες στον φάκελο IL-ates\Word που βρίσκεται στην επιφάνεια εργασίας.

247

Ορίστε ως αρχείο προέλευσης δεδομένων του εγγράφου το αρχείο με όνομα mailm_names που βρίσκεται στον φάκελο IL-ates\Word της επιφάνειας εργασίας. Στη συνέχεια προσθέστε το πεδίο προσφώνηση δεξιά του κειμένου Αγαπητέ κύριε.

268

Ορίστε το τρέχον έγγραφο ως φόρμα επιστολής (form letter) για συγχώνευση αλληλογραφίας έτσι ώστε να αντλεί δεδομένα από το αρχείο personlist το οποίο βρίσκεται στον φάκελο IL-ates\Word της επιφάνειας εργασίας.

269

Το τρέχον έγγραφο είναι ήδη ορισμένο ως κύριο έγγραφο συγχώνευσης αλληλογραφίας και είναι ήδη συνδεδεμένο με το αρχείο προέλευσης δεδομένων. Ολοκληρώστε την συγχώνευση αλληλογραφίας σε ένα νέο έγγραφο για όλους τους παραλήπτες.

270

Το τρέχον έγγραφο ετικετών έχει ήδη οριστεί ως κύριο έγγραφο συγχώνευσης αλληλογραφίας και έχει ήδη συνδεθεί με το αρχείο προέλευσης δεδομένων. Ολοκληρώστε την συγχώνευση αλληλογραφίας σε ένα νέο έγγραφο για όλους τους παραλήπτες.

481

Προσθέστε το πεδίο προσφώνηση δεξιά του κειμένου Αγαπητέ κύριε.

10128

Το αρχείο που περιέχει τα ονόματα (τις πληροφορίες) στην συγχώνευση αλληλογραφίας, πώς λέγεται;