7033

Βρείτε πληροφορίες στον ιστό για το λήμμα test4u
Φροντίστε πριν πατήσετε το κουμπί Υποβολή να εμφανίζεται η σελίδα των αποτελεσμάτων.

7034

Βρείτε πληροφορίες στον ιστό για τη φράση μέγαρο μουσικής. Φροντίστε πριν πατήσετε το κουμπί Υποβολή να εμφανίζεται η σελίδα των αποτελεσμάτων.

7035

Βρείτε πληροφορίες στον ιστό για το λήμμα test4u. Στα αποτελέσματα να υπάρχουν σελίδες μόνο από Ελλάδα. Φροντίστε πριν πατήσετε το κουμπί Υποβολή να εμφανίζεται η σελίδα των αποτελεσμάτων.

7036

Βρείτε πληροφορίες στον ιστό για το λήμμα test4u. Στα αποτελέσματα να μην υπάρχουν σελίδες με το λήμμα INFOlearn. Φροντίστε πριν πατήσετε το κουμπί Υποβολή να εμφανίζεται η σελίδα των αποτελεσμάτων.

7037

Βρείτε πληροφορίες στον ιστό για την φράση μέγαρο μουσικής. Στα αποτελέσματα να μην υπάρχουν σελίδες με τη φράση στην Αθήνα. Φροντίστε πριν πατήσετε το κουμπί Υποβολή να εμφανίζεται η σελίδα των αποτελεσμάτων.

7038

Βρείτε πληροφορίες στον ιστό για την φράση μέγαρο μουσικής. Στα αποτελέσματα να υπάρχουν σελίδες με τη φράση στην Αθήνα. Φροντίστε πριν πατήσετε το κουμπί Υποβολή να εμφανίζεται η σελίδα των αποτελεσμάτων.

7039

Βρείτε όλες τις φωτογραφίες με όνομα Θεσσαλονίκη. Φροντίστε πριν πατήσετε το κουμπί Υποβολή να εμφανίζεται η σελίδα των αποτελεσμάτων.

7040

Βρείτε όλες τις φωτογραφίες με όνομα Θεσσαλονίκη οι οποίες δεν είναι τύπου jpg και gif. Φροντίστε πριν πατήσετε το κουμπί Υποβολή να εμφανίζεται η σελίδα των αποτελεσμάτων.

7041

Χρησιμοποιώντας την σύνθετη αναζήτηση, αναζητήστε σελίδες στον ιστό με το λήμμα test4u.

Να εμφανίζονται 30 αποτελέσματα ανά σελίδα. Φροντίστε πριν πατήσετε το κουμπί Υποβολή να εμφανίζεται η σελίδα των αποτελεσμάτων.

7042

Χρησιμοποιώντας την σύνθετη αναζήτηση, αναζητήστε σελίδες στον ιστό με το λήμα test4u.

Να περιέχεται τουλάχιστον μία από τις λέξεις Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Ξάνθη. Φροντίστε πριν πατήσετε το κουμπί Υποβολή να εμφανίζεται η σελίδα των αποτελεσμάτων.

7043

Χρησιμοποιώντας την σύνθετη αναζήτηση, αναζητήστε τις σελίδες στον δικτυακό τόπο rebetiko.gr με το λήμμα Τσιτσάνης οι οποίες έχουν ανανεωθεί τους προηγούμενους 6 μήνες. Φροντίστε πριν πατήσετε το κουμπί Υποβολή να εμφανίζεται η σελίδα των αποτελεσμάτων.

7044

Χρησιμοποιώντας την σύνθετη αναζήτηση, αναζητήστε σελίδες στον ιστό που έχουνε σύνδεσμο προς την σελίδα www.test4u.gr/index.php. Φροντίστε πριν πατήσετε το κουμπί Υποβολή να εμφανίζεται η σελίδα των αποτελεσμάτων.

7060

Χρησιμοποιώντας την σύνθετη αναζήτηση, αναζητήστε τα λήμματα Πολυμέσα και Εκπαίδευση
Ρυθμίστε τη μηχανή αναζήτησης να εντοπίσει αναφορές που περιέχουν οποιαδήποτε από τις δύο λέξεις. Φροντίστε πριν πατήσετε το κουμπί Υποβολή να εμφανίζεται η σελίδα των αποτελεσμάτων.

7061

Χωρίς να χρησιμοποιήσετε την σύνθετη αναζήτηση, αναζητήστε (επακριβώς) τα λήμματα Πολυμέσα και Εκπαίδευση

Ρυθμίστε τη μηχανή αναζήτησης να εντοπίσει αναφορές που περιέχουν οποιαδήποτε από τις δύο λέξεις. Φροντίστε πριν πατήσετε το κουμπί Υποβολή να εμφανίζεται η σελίδα των αποτελεσμάτων.

7062

Αναζητήστε τα λήμματα Πολυμέσα και Εκπαίδευση

Ρυθμίστε τη μηχανή αναζήτησης να εντοπίσει αναφορές που περιέχουν οποιαδήποτε από τις δύο λέξεις. Φροντίστε πριν πατήσετε το κουμπί Υποβολή να εμφανίζεται η σελίδα των αποτελεσμάτων.

7064

Αναζητήστε τις ιστοσελίδες οι οποίες περιέχουν τη φράση grand piano

Φροντίστε πριν πατήσετε το κουμπί Υποβολή να εμφανίζεται η σελίδα των αποτελεσμάτων.

7068

Αναζητήστε τις ιστοσελίδες οι οποίες περιέχουν τη φράση Olympic Games Athens 2004. Φροντίστε πριν πατήσετε το κουμπί Υποβολή να εμφανίζεται η σελίδα των αποτελεσμάτων.

7078

Αναζητήστε το λήμμα έλεος

7148

Εντοπίστε πληροφορίες στον ιστό που περιέχουν τη λέξη Μπλούζες όχι όμως και την λέξη Πουκάμισα με την ενεργή μηχανή αναζήτησης.

7263

Αναζητήστε αρχεία με όνομα Έγγραφο μόνο συγκεκριμένου τύπου .doc. Χρησιμοποιήστε την σύνθετη αναζήτηση.

7264

Αναζητήστε αρχεία με όνομα Φωτογραφία μόνο συγκεκριμένου τύπου .jpg. Χρησιμοποιήστε την σύνθετη αναζήτηση.

10718

Μια μηχανή αναζήτησης είναι…

10719

Αν υποθέσουμε πως το πεδίο που βλέπετε ανήκει σε κάποια μηχανή αναζήτησης, πως θα εντοπίζατε τις σελίδες οι οποίες περιέχουν τη λέξη Μέγαρο αλλά όχι τη λέξη Μουσικής;

10720

Αν υποθέσουμε πως το πεδίο που βλέπετε ανήκει σε κάποια μηχανή αναζήτησης, πως θα εντοπίζατε τις σελίδες οι οποίες περιέχουν τη φράση ρεμπέτικα mp3;

10721

Αν υποθέσουμε πως το πεδίο που βλέπετε ανήκει σε κάποια μηχανή αναζήτησης, πως θα εντοπίζατε τις σελίδες οι οποίες περιέχουν και τη λέξη Αθήνα αλλά και τη λέξη 2004;

10724

Ποιές από τις παρακάτω διευθύνσεις ΔΕΝ ανήκουν σε μηχανές αναζήτησης;

10819

Με μια μηχανή αναζήτησης μπορούμε με σιγουριά να…

12658

Πως ονομάζεται ένα πρόγραμμα με το οποίο αναζητούμε πληροφορίες στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας λέξεις κλειδιά;