Δεν είναι ψέμα – Δωρεάν άδεια TEST4U EDU

Η βελτίωση των γνώσεων και ικανοτήτων σας στην πληροφορική και η αξιολόγηση του προσωπικού σας είναι προσωπική μας υπόθεση!
Αποκτήστε αναγνωρισμένο πιστοποιητικό πληροφορικής
www.test4u.eu

το σημερινό μήνυμα ΔΕΝ είναι πρωταπριλιάτικο ψέμα.

Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως με την χθεσινή ανταπόκριση και για τα μηνύματα που μας στείλατε. Πολλά από αυτά περιέχουν μεγάλη δόση χιούμορ και θα έχετε την ευκαιρία να τα διαβάσετε (χωρίς ασφαλώς να εμφανίζονται τα στοιχεία του αποστολέα) σε σχετικό θέμα στο www.test4u.gr/forum

 

 

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ

Σήμερα όμως δεν λέμε ψέματα. Όντως θα προσφέρουμε δωρεάν μια (1) άδεια TEST4U EDU σε κάθε σχολή που διαθέτει συνδρομητικούς κωδικούς TEST4U (EDU ή Expert ή Cad ή WebDesign).

Στις 16/17 Μαρτίου 2009 σας ενημερώσαμε για τις νέες μας εφαρμογές CENTRAL, 1clickSTATISTICS, License Manager και TEST4U EDU 9.6.2

Οι εφαρμογές αυτές πιστεύουμε πως σας λύνουν τα χέρια. Σας δίνουν την δυνατότητα να προσφέρετε κάτι παραπάνω στους μαθητές σας. Και το πιο σημαντικό, σας παρέχονται δωρεάν εκτός από ένα χαρακτηριστικό (χρονοδιάγραμμα και την χρονοχρέωση στο central). Άλλοι χρεώνουν για τέτοιες εφαρμογές.

Κι όμως είναι λιγότεροι αυτοί που τις εγκατέστησαν από αυτούς που επικοινώνησαν μαζί μας  για την “δωρεάν” άδεια χθες. Οι περισσότεροι περιμένουν την καταληκτική ημερομηνία της 27ης Απριλίου 2009 για να εγκαταστήσουν τις νέες εφαρμογές.

Εμείς όμως προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε τα προϊόντα μας. Και δεν μπορούμε να μην παραδεχτούμε ότι, ως δημιουργοί, θέλουμε οι νέες εκδόσεις να βρίσκονται όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στους υπολογιστές σας γιατί πιστεύουμε πως θα σας βοηθήσουν.

Με την σημερινή μας κίνηση λοιπόν, επιβραβεύουμε τους συναδέλφους οι οποίοι εγκαθιστούν τις νέες μας εφαρμογές σχετικά γρήγορα (κι όμως πέρασαν 15 ημέρες).

Έτσι λοιπόν, όσοι εγκαταστήσουν τις νέες εκδόσεις έως τις 12 το βράδυ, 3 Απριλίου 2009,  θα λάβουν μια άδεια TEST4U EDU δωρεάν.

 

 

 

Τι ακριβώς πρέπει να κάνετε

Όλη η διαδικασία δεν απαιτεί περισσότερο από 30-60 λεπτά.

1) διαβάστε τα email που σας στείλαμε στις 16/17 Μαρτίου 2009. Αν δεν μπορείτε να τα βρείτε λυπούμαστε αλλά δεν μπορείτε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό. Ζητήστε μας να σας τα στείλουμε γιατί έτσι και αλλιώς θα πρέπει μέχρι τις 27 Απριλίου να προβείτε σε αναβάθμιση.

2) Εγκαταστήστε τις εφαρμογές CENTRAL, License Manager, 1clickSTATISTICS και TEST4U EDU.
Αρκεί
, για τον διαγωνισμό, η εγκατάσταση σε έναν υπολογιστή, δεν χρειάζεται δηλαδή να αναβαθμίσετε σε όλους τους Η/Υ σας το TEST4U.

σχετικούς συνδέσμους για να “κατεβάσετε” τις τελευταίες εκδόσεις των εφαρμογών μπορείτε να βρείτε εδώ:

http://www.test4u.gr/download/test4u_s963.exe
http://www.test4u.gr/download/central_s301.exe
http://www.test4u.gr/download/lm_setup_301.exe
http://www.test4u.gr/download/1clickStatistics.exe

 

στη συνέχεια,

δημιουργήστε, μέσα από το CENTRAL, έναν νέο μαθητή με όνομα TEST4U και επώνυμο INFOLEARN (δείτε ένα δείγμα).

εισάγετε στο CENTRAL ως email του τεχνικού υπευθύνου το test4u@infolearn.gr (δείτε ένα δείγμα)

στείλτε, μέσα από το CENTRAL, ένα μήνυμα support με θέμα freeTEST4U
Αν δεν γνωρίζετε πως θα στείλετε το μήνυμα δείτε την εικόνακαι αυτή την εικόνα

τρέξτε το TEST4U σε ένα Η/Υ, συνδεθείτε με τα στοιχεία  του νέου μαθητή και στη συνέχεια μέσα από το CENTRAL εμφανίστε τους ενεργούς χρήστες  για το TEST4U (αναφορές/test4u/active users). Μόλις δείτε το όνομα του νέου μαθητή αποθηκεύστεένα screen-shot (δείτε ένα δείγμα)

απενεργοποιήστε (unregister), μέσα από το CENTRAL,  έναν κωδικό TEST4U
Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι παραπάνω. Θα το δούμε έτσι και αλλιώς αν κάνατε unregister.

Το email με το συνημμένο (οι ενεργοί χρήστες που λέγαμε παραπάνω) πρέπει να έρθει σε εμάς το αργότερο μέχρι τις 12 το βράδυ 3/4/2009. Συμπληρώστε ως θέμα το κείμενο: “Δωρεάν TEST4U EDU”

Εννοείται πως συνάδελφοι οι οποίοι έχουν ήδη εγκαταστήσει τις νέες εφαρμογές μπορούν να λάβουν μέρος αρκεί να ολοκληρώσουν τα υπόλοιπα βήματα.

 

 

Όροι συμμετοχής

Ότι βοήθεια μπορούμε να σας προσφέρουμε θα την βρείτε στο forum στο οποίο δημιουργήσαμε σχετικό θέμα (topic)www.test4u.gr/forum
Δεν παρέχουμε τηλεφωνική τεχνική υποστήριξηγια την εγκατάσταση. Απευθυνόμαστε σε επαγγελματίες.
Από τη στιγμή που κυκλοφόρησαν οι νέες εκδόσεις ΔΕΝ εμφανίστηκαν προβλήματα σχετικά με την εγκατάσταση. Οπότε διαβάστε προσεκτικά τα
email που στείλαμε και δείτε το forum.
Αν επιμένετε να σας βοηθήσουμε τότε αυτό θα γίνει μόνο μέσα από το
www.test4u.gr/forum  Δημιουργήστε έναν λογαριασμό με κανονικά στοιχεία (σε ψευδώνυμα και σε λάθος διευθύνσεις email δεν απαντάμε) και γράψτε το μήνυμά σας.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι συνάδελφοι που έχουν συνδρομητικές άδειες του TEST4U (EDU ή Expert ή Cad ή WebDesign).Μία δωρεάν άδεια για κάθε Α.Φ.Μ. (όχι για κάθε παράρτημα).

Η άδεια θα ισχύει για όσο καιρό η συγκεκριμένη σχολή είναι συνδρομητής μας. Δεν επιτρέπεται να πουληθεί ή να ενοικιασθεί. Πρέπει αν βρίσκεται εντός της σχολής. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε παράρτημα της σχολής αρκεί αυτό να έχει τον ελάχιστο αριθμό αδειών TEST4U EDU. Η συγκεκριμένη άδεια δεν προσμετρείται στον αριθμό των ελάχιστων αδειών που πρέπει να έχει κάθε σχολή. Επίσης δεν θα χρεώνεστε γι’ αυτήν το ποσό της όποιας ετήσιας ανανέωσης. Τα ονόματά σας ίσως να τα δημοσιεύσουμε σε περίπτωση που λάβετε μέρος στον διαγωνισμό και κερδίσετε την δωρεάν άδεια.