Για ποιο λόγο σχεδιάσαμε το TEST4U έτσι;

 

Τα Πιστοποιητικά στις μέρες μας παίζουν ένα σημαντικό ρόλο στο βιογραφικό μας. Κανείς δεν μπορεί να αποφύγει την διεκδίκησή τους και όλοι θέλουν να τα έχουν στην κατοχή τους.

Τι γίνεται όμως με την διαδικασία απόκτησής τους; Μπορεί να θεωρηθεί – έστω και ελάχιστα – ευχάριστη αυτή η διαδικασία;

Εφόσον πρόκειται για μία εξεταστική διαδικασία, είναι αναμενόμενο να είναι αγχωτική και να σας ωθεί στα όριά σας.

 

Τι έχουμε κάνει, λοιπόν, εμείς για να ολοκληρώσετε με επιτυχία αυτήν την διαδικασία;

Αναπτύξαμε το TEST4U.

Δραστηριοποιούμαστε στον τομέα της εκπαίδευσης και πιστοποίησης πληροφορικής από το 2003, γεγονός που μας κάνει να έχουμε πολύ μεγάλη εμπειρία σχετικά με το τι αντιμετωπίζει ο υποψήφιος πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά την εξέταση.

 

7 λόγοι για τους οποίους σχεδιάσαμε το TEST4U έτσι:

  1. Το TEST4U ταιριάζει 100% με την εξέταση σε όλες τις παραμέτρους:
    1. Περιβάλλον
    2. Επίπεδο δυσκολίας
    3. Είδος ερωτήσεων που περιλαμβάνει
    4. Κάλυψη εξεταστέας ύλης.
  2. Εάν το TEST4U αναγράφει ότι έχει σχεδιαστεί για μία συγκεκριμένη εξέταση, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι περιλαμβάνει όλα όσα θα χρειαστείτε προκειμένου να περάσετε.
  3. Το TEST4U σας προσφέρει κατηγοριοποιημένη εκπαίδευση για να σας βοηθήσει να θέσετε ένα ημερήσιο πλάνο εκπαιδευτικών στόχων και να επικεντρωθείτε στις ενότητες όπου χρειάζεστε επιπλέον εξάσκηση.
  4. Το TEST4U διαθέτει μία «Αρχική Αξιολόγηση», με την βοήθεια της οποίας θα καθορίσετε το αρχικό επίπεδο των δεξιοτήτων σας, καθώς και μία «Τελική Αξιολόγηση» με την βοήθεια της οποίας θα εξετάσετε το επίπεδο των δεξιοτήτων σας μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής σας σε όλες τις ενότητες και πριν τις πραγματικές εξετάσεις.
  5. Μπορείτε να εξασκείστε με τον δικό σας ρυθμό και να λύνετε την κάθε σας απορία την στιγμή που αυτή γεννιέται. Οι στοχευμένες βίντεο-λύσεις – μία ξεχωριστή για κάθε ερώτηση – θα γίνουν ο προσωπικός σας σύμβουλος.
  6. Η καινοτόμα μέθοδος εκμάθησης με χρήση της τεχνολογίας Live-in-the-application σχεδιάστηκε ειδικά για να σας επιτρέπει να εξασκείστε στην πραγματική εφαρμογή, και όχι σε κάποια εφαρμογή που μιμείται το πραγματικό περιβάλλον.
  7. Είμαστε τόσο σίγουροι για το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης που παρέχει το TEST4U, που απονέμουμε σε κάθε εκπαιδευόμενο μια προσωποποιημένη Βεβαίωση Ολοκλήρωσης, μόλις ολοκληρωθεί το 90% της εκπαίδευσης.

 

Το TEST4U έχει εκπαιδεύσει και προετοιμάσει περισσότερους από 700.000 υποψήφιους, σε όλο τον κόσμο, για επιτυχή συμμετοχή σε εξετάσεις πιστοποίησης. Διατίθεται σε 6 γλώσσες, για δεκάδες Πιστοποιητικά κι εφαρμογές.

 

Ποιος είναι ο δικός σας στόχος;

 

Είμαστε στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουμε με καθοδήγηση και διευκρινίσεις. Πείτε μας τι επιπλέον θέλετε να μάθετε.