e-parents – λύση οικονομική και σίγουρη

 

Η βελτίωση των γνώσεων και ικανοτήτων σας στην πληροφορική και η αξιολόγηση του προσωπικού σας είναι προσωπική μας υπόθεση!
Αποκτήστε αναγνωρισμένο πιστοποιητικό πληροφορικής
www.test4u.eu

 

TEST4U και cert4u η σίγουρη λύση για την εκπαίδευση των γονέων

με αυτό το μήνυμα θέλουμε να σας ενημερώσουμε για τα πλεονεκτήματα της λύσης cert4uTEST4U για το πρόγραμμα εκπαίδευσης των γονέων e-parents

 

DEMO του προγράμματος

 

 

δείτε την πρόταση της INFOlearn, με τον internet explorer, στην διεύθυνση

www.infolearn.gr/e-demo

username: demo
password: demo

ΠΡΟΣΟΧΗ: διαθέσιμα, στην demo έκδοση, είναι μόνο τα 5 πρώτα μαθήματα του word.

Στο δεύτερο βήμα ο μαθητής διαβάζει την ύλη η οποία βρίσκεται online όπως ορίζει η ΕΔΕΤ
Στο τρίτο βήμα ο μαθητής, αν θέλει, μπορεί να παρακολουθήσει και
video-μάθημα με την συγκεκριμένη ύλη. Το video αυτό θα βρίσκεται στον υπολογιστή του μαθητή.

 

    

και το TEST4U

προσφέρουμε στους γονείς όχι απλώς e-learning αλλά και το TEST4Uόλοι οι άλλοι δίνουν μόνο e-learning. Εμείς, στην ήδη πιο οικονομική λύση σας δίνουμε και το TEST4U για το σπίτι. Με το TEST4U θα γνωρίζετε αν ο γονέας είναι έτοιμος για τις εξετάσεις πιστοποίησης. Έτσι δεν θα ρισκάρετε καθόλου να κοπεί ο γονέας στις εξετάσεις.

Μπορεί μερικοί φορείς να σκέφτονται να προβούν σε εκπτώσεις όσον αφορά τις περιπτώσεις γονέων που θα κοπούν στις εξετάσεις αλλά υπάρχουν έξοδα τα οποία πρέπει να πληρωθούν π.χ. τα έξοδα των επιτηρητών. Κάποιος πρέπει να τα πληρώσει αυτά τα χρήματα. Ποιός;

Εμείς προτείνουμε το εξής: ο γονέας θα λαμβάνει μέρος στις εξετάσεις μόνο αν το ποσοστό του στο TEST4U είναι ικανοποιητικό. Έτσι, δεν θα ρισκάρετε καθόλου. Έτσι, θα μπορέσετε να επιλέξετε τον φορέα που σας συμφέρει περισσότερο.

 

 

λειτουργεί ΧΩΡΙΣ dsl σύνδεση

η e-learning πλατφόρμα cert4u λειτουργεί ικανοποιητικά ακόμη και με σύνδεση dial-upΑκούγεται απίστευτο αλλά είναι αληθινό. Η σχολή φροντίζει για την απόκτηση της dsl σύνδεσης του γονέα. Επίσης οι ISP (otenet, forthnet κ.λπ.) δεν γνωρίζουν τίποτα για το πρόγραμμα. Είναι πολύ πιθανό λοιπόν να μην καταφέρετε να αποκτήσετε εγκαίρως σύνδεση dsl. Να γνωρίζετε πως η e-learning πλατφόρμα cert4u λειτουργεί ακόμη και με dial-up (απλή) σύνδεση. Έτσι δεν θα χάσετε ούτε έναν μαθητή.

 

 

συγκεντρωτικές αναφορές

Η ΕΔΕΤ ζητάει αναφορές προόδου για κάθε γονέα. Εννοείται ότι θα τις έχετε αυτές τις αναφορές, πάντα μέσω web.Κλικ για να δείτε την αναφορά για κάθε μαθητή.
Μπορούμε να δούμε πόσο ασχολήθηκε σε κάθε ενότητα
και πόσο χρόνο αφιέρωσε συνολικά

Κλικ για να δείτε την αναλυτική αναφορά για κάθε μαθητή
Πότε και με ποιά ενότητα ασχολήθηκε, ποιά ήταν η IP του κ.λπ.

Θεωρούμε πως αυτές οι αναφορές, πρακτικά, δεν είναι επαρκείς. Ας υποθέσουμε πως πρέπει να παρακολουθείτε 100 γονείς. Με τις αναφορές τις ΕΔΕΤ, εσείς θα πρέπει να αφιερώνετε πολύτιμο χρόνο για την παρακολούθησή τους.

Γι’ αυτό εμείς προχωράμε ένα βήμα παραπέρα.

Θα έχετε δύο συγκεντρωτικές αναφορές.

Η πρώτη: ποιός γονέας δεν ασχολήθηκε τις τελευταίες μέρες καθόλου με το πρόγραμμα. Έτσι θα γνωρίζετε με ποιούς γονείς θα πρέπει να επικοινωνήσετε για να δείτε τι συμβαίνει.

Η δεύτερη: ποιός έχει καλά ποσοστά στο TEST4U. Έτσι θα γνωρίζετε ποιοί ασχολούνται σοβαρά. Άρα με μια παρακίνηση θα μπορέσουν να αποκτήσουν πιστοποιητικό το οποίο για εσάς μεταφράζεται σε 200€

 

 

βοήθεια στην υποβολή των πακέτων

Στη σελίδα της δημιουργίας του εκπαιδευτικού πακέτου (σελίδα 8) συμπληρώστε:Πακέτο e-learning: cert4u e-learning platform

Εκπαιδευτικές ενότητες πακέτου e-learning:
Λειτουργικό σύστημα – MS Windows XP
Επεξεργασία κειμένου – MS Word
Λογιστικά φύλλα – MS Excel
Βάσεις Δεδομένων – MS Access
Παρουσιάσεις – MS PowerPoint
Υπηρεσίες Διαδικτύου (www και email) – Internet Explorer και Outlook Express

περιγραφή: η e-learning πλατφόρμα cert4u αποτελεί έναν αποδεδειγμένα αποτελεσματικό τρόπο εξοικείωσης με τους υπολογιστές. Συνοδεύεται από το πρόγραμμα TEST4U το οποίο θα βοηθήσει και εσάς να αποκτήσετε αναγνωρισμένο πιστοποιητικό όπως και άλλους 250 000 μαθητές.

Ιστοσελίδα πακέτου e-learning:
www.infolearn.gr/e-learning

Διάρκεια σε ώρες: δηλώστε όσες ώρες θέλετε. Τα προγράμματα θα λειτουργούν ανελλιπώς μέχρι και 30 Νοεμβρίου 2008

 

 

Η διαδικασία

Ο υπεύθυνος του κέντρου εισέρχεται στη ιστοσελίδα
www.infolearn.gr/e-demo/admin 
username: demo
password:demo

εισάγει τα στοιχεία του μαθητή και το σύστημα του επιστρέφει το username και password του γονέα για την είσοδό του στην e-learning πλατφόρμα καθώς και 2 κωδικούς. Έναν για το cert4u και έναν για το TEST4U.

Ο καθηγητής που επισκέπτεται τον γονέα, ανοίγει τον internet explorer στην σελίδα
http://www.infolearn.gr/e-demo/

χρησιμοποιώντας το username και το password, εισέρχεται στην πρώτη σελίδα της e-learning πλατφόρμας cert4u όπου του εξηγεί τον τρόπο λειτουργίας.

Επίσης, ο καθηγητής, εγκαθιστά το cert4u και το TEST4U στον υπολογιστή του μαθητή χρησιμοποιώντας τους αντίστοιχους κωδικούς.