Video-Μαθήματα. Μία νέα εποχή

Η βελτίωση των γνώσεων και ικανοτήτων σας στην πληροφορική και η αξιολόγηση του προσωπικού σας είναι προσωπική μας υπόθεση!
Αποκτήστε αναγνωρισμένο πιστοποιητικό πληροφορικής
www.test4u.eu

cert4uv.3.1.0

·       Προσθήκη ήχου

·       σύνδεση με το TEST4U

·       Κάλυψη της ύλης

·       Νέο περιβάλλον χρήσης

·       Αρχεία εξάσκησης

 

 

 

ΔΩΡΕΑΝ

Δοκιμάστε δωρεάν, μέχρι τον Σεπτέμβριο, το cert4u.
Τηλεφωνήστε στο 2310 888 771 για να σας το στείλουμε

 

 

 

 

 

 

 

 

 

κυκλοφόρησε η έκδοση 3 του cert4u με την προσθήκη ήχου στα βίντεο και με αλλαγές σε όλα τα επίπεδα.

 

Αναλυτικά στην νέα έκδοση:

·       Προσθήκη ήχου
Ο ήχος που προσθέσαμε στα βίντεο είναι ηχογραφημένος σε studio πράγμα που σημαίνει πως θα ακούτε μόνο τον καθηγητή να παραδίδει  και όχι κινητά τηλέφωνα να χτυπούν, ασθενοφόρα να περνάνε στο δρόμο κ.λπ.
Ο καθηγητής, κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, ακολουθεί ένα αναλυτικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, πράγμα που σημαίνει πως δεν αυτοσχεδιάζει, άρα δεν θα τον ακούσετε να κομπιάζει, να αναιρεί κινήσεις, να μετακινεί  άσκοπα τον δείκτη του ποντικιού, να βαττολογεί
 κ.λπ.

·       cert4u – TEST4U
Μετά από κάθε μάθημα ο μαθητής παραπέμπεται  σε ασκήσεις του TEST4U για νa εξεταστεί στο αντικείμενο που παρακολούθησε.
Το
cert4u είναι το μοναδικό πρόγραμμα που είναι συνδεδεμένο με το TEST4U. Υπενθυμίζουμε πως το TEST4U προσφέρει in-ates ερωτήσεις. Σε άλλες ανταγωνιστικές υλοποιήσεις ο μαθητής δεν εξετάζεται σε Inates ερωτήσεις. Για την ακρίβεια, δεν εξετάζεται καθόλου. Απλώς παρακολουθεί μια video-λύση. Αναφέρθηκα σε αυτή την απάτη και σε προηγούμενο μήνυμά μου για να μπουν τα πράγματα στην θέση τους.

·       Κάλυψη ύλης
Τα μαθήματα καλύπτουν ολόκληρη την ύλη των φορέων key-cert, ecdl και γενικώς την ύλη του ο.ε.ε.κ.

·       Εξάσκηση
Σε πολλά από τα βίντεο-μαθήματα υπάρχουν και αρχεία για εξάσκηση. Π.χ. αν ο μαθητής παρακολουθήσει το βίντεο-μάθημα της σταθεροποίησης στηλών και γραμμών στο excel, μπορεί να κάνει κλικ στο εικονίδιο της εξάσκησης για να ανοίξει ένα αρχείο στο οποίο θα υπάρχει πληκτρολογημένο το υλικό της εξάσκησης. Μ’ αυτόν τον τρόπο θα μπορέσει να εξασκηθεί, στο μάθημα που παρακολούθησε, χωρίς να χρειαστεί να πληκτρολογήσει ούτε ένα γράμμα. Προσοχή, άλλο το εικονίδιο της εξάσκησης και άλλο το εικονίδιο του TEST4U.

·       TEST4U
αν υπάρχει εγκατεστημένο στον ίδιο υπολογιστή και το TEST4U και το cert4u τότε ο μαθητής μπορεί να μεταβαίνει από το ένα πρόγραμμα στο άλλο. Π.χ. αν ο μαθητής δεν γνωρίζει την ύλη σε κάποια ερώτηση του TEST4U μπορεί να μεταβεί στο αντίστοιχο μάθημα του cert4u να το παρακολουθήσει και στη συνέχεια να απαντήσει στην ερώτηση.

·       Περιβάλλον χρήσης
στην νέα έκδοση αλλάξαμε και το περιβάλλον χρήσης.

 

τρόποι χρήσης

 

Έχουμε αναφερθεί και παλιότερα στον τρόπο χρήσης αυτών των προγραμμάτων. Η θέση μας παραμένει η ίδια.

Οι παρακάτω πρακτικές σας βοηθάνε στο εκπαιδευτικό σας έργο και δεν απαξιώνουν την εργασία σας. 

·       Αυτοεκπαίδευση
Προτείνουμε να υπάρχει επαφή και με καθηγητή, είτε γιατί ένας αρχάριος μαθητής θα χρειαστεί μια μικρή εισαγωγή στους υπολογιστής είτε γιατί θα έχει μια απορία. Δεν προτείνουμε να αφήνετε τους μαθητές σας μόνους.

·       Αναπλήρωση μαθήματος
Εάν ένας μαθητής χάσει ένα μάθημα, ο καθηγητής έχει στη διάθεσή του το cert4u το οποίο πιστεύουμε πως θα τον βοηθήσει στην αναπλήρωση

·       Προετοιμασία για το επόμενο μάθημα
Μερικές σχολές χρησιμοποιούν το cert4u για την προετοιμασία των μαθητών τους για το επόμενο μάθημα. Το χρησιμοποιούν ειδικά στους μικρότερους σε ηλικία μαθητές για τους οποίους η απόκτηση ενός πιστοποιητικού δεν είναι (ή δεν πρέπει να είναι) ο λόγος για τον οποίο έρχονται στη σχολή σας.